• Изхвърляне на стари мебели

  • Изхвърляне на стари мебели

   Демонтирането и изхвърлянето на стари мебели и електроуреди е също част от услугите, за които може да се доверите на нашия екип от професионалисти.

   Всеки стига до момент в живота си, когато сменя частично или напълно обзавеждането си и то не непременно, защото е повредено. Много пъти морално остарели вещи и мебели се оказват прилежно прибрани по таваните и мазетата, „защото са здрави“.

   Демонтирането и изхвърлянето на стари мебели и електроуреди е също част от услугите, за които може да се доверите на нашия екип от професионалисти.

   Всеки стига до момент в живота си, когато сменя частично или напълно обзавеждането си и то не непременно, защото е повредено. Много пъти морално остарели вещи и мебели се оказват прилежно прибрани по таваните и мазетата, „защото са здрави“. Но всъщност това са поредните вехтории, които затрупват живота ни без перспективата отново да влязат в употреба. Дори идва момент, когато след поредният ремонт и нововъведение в дома ни се оказва, че мазето не може да побере повече вещи и мебели.

   Много хора, особено по-възрастните, с години трупат стари и ненужни мебели и вещи. Вместо да бъдат изхвърлени на боклука те биват складирани и пазени по таваните и мазетата на домовете им. Но в един даден момент става ясно, че нищо от тези откровени вехтории и боклуци няма да влезе отново в употреба и трябва някак да се отървем от тях.

   Точно тогава решаваме или да подарим старите си вещи на някого или да ги изхвърлим на боклука. Ние сме насреща и в двата случая. Вместо да ангажирате близки и приятели и да пропилявате почивните си дни в носене на стари тежки мебели можете да се доверите на нас да изнесем внимателно старите ви мебели и да ги доставим на посочен от вас адрес, а също така можем да ги демонтираме, изнесем, извозим и изхвърлим на предназначените за целта сметища.

   Изхвърлянето на старите мебели и електроуреди на регламентираните сметища е изключително важно, защото всеки знае каква е съдбата на мебелите изхвърлени до контейнерите за битови отпадъци. Тъй като тези вещи реално не са битов отпадък, фирмите по чистотата нямат техниката при ежедневните си обиколки да извозят старите мебели, при което те остават до контейнера със седмици и месеци, загрозявайки външното пространство пред домовете ни или още по-лошо – биват разнесени из целия квартал или разтрошени за съставните им части. Всеки е виждал такава гледка с изхвърлени до контейнерите мебели в междублоковите пространства и със сигурност не би желал това да се случи с неговите стари мебели.

   И именно тук с нашата професионална и бърза намеса вие може да решите своя проблем със старите мебели и електроуреди, като се възползвате от нашата услуга Изхвърляне на стари мебели.

   При малък брой мебели, които можете да опишете и конкретизирате по телефона можем да дадем своята ценова оферта още при обаждането ви, ако ли не, ние можем да дойдем на място и да направим безплатен оглед, за да формираме точната и коректна цена за вашия случай.

   Не се колебайте, а ни се обадете и оставете да свършим вместо вас тази тежка, хамалска и неприятна работа.

 • Заявете безплатен оглед на 0988 204 044