• Къртене

  • Къртене

   Къртенето на тухлени и бетонни стени, разширяването на отвори и сводове, разкъртване на замазки, теракота, фаянс, мозайка, гранитогрес, асфалт и други

   Къртенето на тухлени и бетонни стени, разширяването на отвори и сводове, разкъртване на замазки, теракота, фаянс, мозайка, гранитогрес, асфалт и други, събаряне на постройки, стени, зидове и дувари са само част от аспектите на услугата Къртене, които може да получите от нашите професионални екипи.

   Първият етап от строително ремонтната комплексна услуга „кърти, чисти и извозва“ е именно къртенето. То може да ви бъде предоставено като самостоятелна услуга или в пакет с чистенето и извозването.

   Къртенето на тухлени и бетонни стени, разширяването на отвори и сводове, разкъртване на замазки, теракота, фаянс, мозайка, гранитогрес, асфалт и други, събаряне на постройки, стени, зидове и дувари са само част от аспектите на услугата Къртене, които може да получите от нашите професионални екипи.

   Когато някой говори за дейността Къртене, то обикновено има предвид дейностите по разбиване, изникващи в началото на всеки ремонт или реконструкция. Всички дребни разрушения в дома, офиса или вилата са част от Къртенето, но също така може да се имат предвид и по-големите и крупни дейности като и мащабни проекти, производителни бази и съоръжения.

   Къртенето само по себе си всъщност ви предоставя бутането и разбиването на бетонни конструкции, тухлени градежи, всякакви подови настилки както като цяло, така и само частично.

   Ние ви предоставяме услугата Къртене в рамките на законово установените и позволени граници и нормативи. Като всички строителни дейности къртенето също е рискова и опасна дейност, което е и една от основните причини да бъде потърсена помощ от професионалисти като нас, когато имате нужда от подобен вид работа. Строителните норми за безопасност са от първостепенна важност, когато се взима решението да се потърси специализирана и професионална помощ или сами да извършим къртачните дейности в дома или офиса си.

   Много основателен довод за предпочитане на професионалната услуга пред самостоятелното извършване на тази дейност е фактът, че тези специализирани умения, с които разполага една професионална фирма са придобити при точно и правилно обучение в областта, обосновани са от опитността на хората, които ще извършат услугата и от качеството на оборудването, с което ще се работи на обекта.

   Един експерт, който познава техниките, спецификите и особеностите на дейността по съответното къртене е и много по-точен и прецизен при определянето на времето за приключване на работа, а също така и много по-коректно ще ценообразува, още с първия оглед на обекта количеството и сложността на изискваната работа.

   Къртачите са професионалисти, които знаят къде, кога и как да разрушават, колко сила и натиск да приложат и колко прецизно и внимателно трябват да подходят, за да може крайният резултат да бъде една чиста и изрядно предадена завършена работа.

   За да избегнете риска от провал на стартирания от вас проект се доверете на нас, професионалистите, които владеем техниките, които разполагаме с най-модерните и прецизни машини и сме готови да извършим за вас всички неприятни и тежки дейности по къртенето и разбиването.

   С лекота ще пробием стена, ще демонтираме предмети и крепежни елементи, ще съборим цяла сграда – без инциденти, без рискове, без грешки.

   Цените, които предлагаме за извършването на услугата Къртене са:

   Къртене на бетон - 40-50 лв., куб.м.
   Къртене на тухла - 6лв., куб.м
   Къртене на фаянс теракота - 1-2 лв., кв.м
   Къртене на фаянс с мазилка - 2-3 лв., кв.м
   Къртене на замазка - 2.50 лв., кв.м
   Къртене на мозайка - 2-3 лв., кв.м
   Къртене на мазилка - 2-3 лв., кв.м
   Къртене на бетон на линеен метър - 4 лв.
   Къртене на YTONG - 1.50 лв., кв.м
   Къртене на баня фаянс до 20 кв.м - 60лв
   Къртене на тоалетни - 25 - 30лв

 • Заявете безплатен оглед на 0988 204 044