• Кърти, Чисти и Извозва

  • Кърти, Чисти и Извозва

   Нашата фирма предлага къртачни услуги, събиране и почистване на отпадъци, както и тяхното извозване от обекта.

   Къртенето, почистването и извозването на старото и ненужното е в основата на изграждането и подреждането на нещо ново и вълнуващо – къща, вила, офис, дом, спокойствие, комфорт, просперитет.

   Ние ви предлагаме да къртим, чистим и извозваме вместо вас, за да може вие да осъществите мечтите си за едно ново начало, да постигнете целите си и стремежите си максимално точно с минимално усилия и затруднения от ваша страна.

   Нашата фирма предлага къртачни услуги, събиране и почистване на отпадъци, както и тяхното извозване от обекта.

   Работим с вас директно и без посредници, като по този начин гарантираме професионално качество на изключително конкурентни цени.

   При нас клиентите винаги остават доволни, а доволните клиенти са редовни клиенти.

   Ние работим професионално и качествено, с разум и мисъл за вашата собственост, защото ние имаме грижата да оставим след себе си едно запазено, чисто и свободно пространство.

   Лоялни и коректни сме, като гарантираме изпълнението в срок за всяка една от фазите по къртенето, чистенето и извозването. Основна ни цел е да доставим в точно определеното и обещано време нашите услуги.

   Къртенето, чистенето и извозването се предлагат както като самостоятелни услуги, така и под формата на пакетни услуги, което от своя страна е причината и за сформирането на съответни пакетни цени на услугите.

   Нашите приемливи цени са изключително привлекателни, а промоциите и отстъпките, които предлагаме регулярно са поредната причина за лоялността на клиентите към нас.

   На ваше разположение е изключително квалифициран екип от опитни професионалисти оборудвани с едни от най-добрите машини в бранша, което е наш допълнителен плюс по отношение на качеството и прецизността на работата.

   При реално запитване от ваша страна, ние предлагаме абсолютно безплатен оглед на място и реална преценка на съответния обект.

   Трябва да се подхожда с изключително внимание, когато се избира професионална фирма в София, която да ви предостави услугите кърти, чисти и извозва. Бързо справяне с къртачната дейност, почистването на строителните отломки в помещенията и във дворните пространства, изнасянето на ненужните вещи и материали са лесна задачи за всеки, но за качество и професионализъм може да разчитате на нас.

   От професионална гледна точка услугата по изкъртване, почистване и извозване е най-лесната и разпространената в строителния бранш. Тя се предлага навсякъде в страната от различни малки и големи бригади и фирми. Но и в този тип дейност, както и при повечето други услуги, които се предлагат на пазара от изключителна важност е да се внимава с цените, които се предлагат с недобросъвестните фирми и с чистите измамници в бранша.

   Добрата преценка на реалността на цената, защото в големите градове и особено в София, доста често крайно оформящата се сума се оказва многократно повече от реалната стойност на услугата. Ние предлагаме от самото начало да направим оглед, да преценим работата и да ви дадем финална цена на цялостната работа, която ще извършим за вас.

   Ние ви предлагаме да работите с нашият екип, защото ние предоставяме не просто услуга, а качествена и надеждна работа по вашите изисквания. Предлагаме ви използването не просто на професионална техника, а качество гарантирано от най-новото и модерно оборудване на пазара, което не просто ще бързо и ефикасно ще осъществи ремонта във вашия имот, но и изключително прецизно ще почисти отпадъците след ремонтната дейност.

   По-бързото приключване на вашия проект е гарантирано от бързината, която ние гарантираме от наша страна при предоставянето на услугите кърти, чисти и извозва. Но бързината не е за сметка на качеството, както се получава в много области от нашата работа. Ние не правим компромиси с качеството, за да ви предоставим бързина. Ние ви даваме качествено, бързо и изгодно къртене, чистене и извозване.

 • Заявете безплатен оглед на 0898 807 434