• Почистване на мазета и тавани

  • Почистване на мазета и тавани

   Ние предлагаме да се справим с вашите натрупани с годините стари вещи, с количествата боклук и мръсотия, които са превзели таванските или избените ви помещения.

   Наближава месец април и всички граждани и общини искат да се включат в инициативата

   „ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ“


   Почистването на мазета, тавани, дворове и др. често е свързано с прашен хамалски труд. Ето защо ние решихме да се включим в тазгодишното „ПРОЛЕТНО ПОЧИСТВАНЕ“ със следната оферта: Събиране, изнасяне и изхвърляне на регламентирано сметище на битови отпадъци от личните мазета на промоционална цена от 45 ЛЕВА за мазе до 3кв.м с включена такса сметище. За по-големи помещения + 15 лева на кв.м.

   Наш екип ще дойде и ще свърши цялата мръсна и неприятна работа вместо вас. Екипът ни разполага с чували и собствен транспорт. Ще събере, изнесе и изхвърли на регламентирано сметище натрупания с години отпадък. Също така, напълно БЕЗПЛАТНО мазето ви ще бъде напръскано против хлебарки с професионален препарат.

   Почистване на тавани

   Една от услугите, която предлагаме на вашето внимание е услугата „Почистване на мазета и тавани“.
   Ние предлагаме да се справим с вашите натрупани с годините стари вещи, с количествата боклук и мръсотия, които са превзели таванските или избените ви помещения.

   Не малко пъти улисани от ежедневните си задачи забравяме и занемаряваме иначе така ценна площ като дворове, мазета, тавани, гаражи, офиси и всякакви други пространства и помещения. С времето отлагането и протакането на процеса по почистването им се оказва една огромна пречка и довежда до момента, в който се налага намесата на професионалисти, за да могат тези пространства да станат отново достъпни и пригодни за използване.

   Често тази задача е неприятна или непосилна на собствениците на помещенията. Ето тогава е най-подходящият момент, да се свържете с нас и потърсите нашата помощ в разчистването на претъпканите и мръсни помещения.

   Ние ще дойдем на място и безплатно ще направим оглед, ще преценим реално ситуацията и ще ви дадем точна ценова оферта, която да бъде удобна и приемлива за вас. Като в замяна на платената от вас цена вие ще получите експертно раздигане, изнасяне, превозване и изхвърляне на натрупаните вехтории и привеждане на вашият таван, мазе или друго занемарено помещение в изряден и пригоден за използване вид.

   Почистването на старо мазе или таван е трудна и неприятна работа. Вещите в помещението се разпадат, мръсотията е огромна, а купищата боклуци създават реална опасност от срутване и затрупване. Ние като истински професионалисти знаем как да се справим с тази ситуация, докато вие си почивате или изпълнявате свои по-важни ангажименти.

   Екипирани с професионална техника и екипировка, ние ще дойдем, внимателно ще опаковаме и изнесем старите вещи и боклуците натрупани в мазетата или таваните ви, но най-важното е, че след това ще извозим и изхвърлим всички отпадъци на регламентираните за целта.

   Ние сме на ваше разположение с услугата си „Почистване на мазета и тавани“ и по време на годишната акция на общината по Пролетното почистване, което повечето българи използват като удобен повод, за да се отърват именно от натрупани, складирани и заемащи много място стари вещи и боклуци.

   Ако вие нямате желанието да се занимавате с това, но искате да освободите вашите помещения, които да използвате за нови цели, ние с удоволствие ще поемем този ангажимент вместо вас. Като освен, че ще почистим таваните, мазетата и другите помещения, ние и ще извозим камарите с боклуци до определените за това сметища, без да се налага да изчаквате общината да извози натрупаните на тротоара пред дома ви купища с боклуци.

   Нашите услуги са качествени, бързи и коректни, като при това са и на едни от най-ниските цени в бранша, което ни прави идеалният избор за ваш партньор когато имате нужда от помощ за разчистване на свободно пространство в дома, офиса, вилата или склада си.

 • Заявете безплатен оглед на 0988 204 044